DE REIS

Er zijn twee manieren om Kafou te bereiken.
Met de auto/boot of met het vliegtuig.

Vliegen naar Athene:

Het hele jaar door kunt u ook vliegen op Athene, en daar per trein, bus of gehuurde auto naar ons huis rijden. Per auto is de rit 297 kilometer waarvan de laatste 40 kilometer tweebaans zijn. De auto reis duurt iets minder dan 3 uur.

U kunt vliegen naar Athene vanaf:
Amsterdam ( KLM / Transavia / Aegean Air )

Eindhoven ( Transavia)
Brussel ( Ryan Air, Brussels Airlines / Aegean Air / Olympic Air)
Dusseldorf ( Lufthansa / Aegean Air / Air Berlin )
Keulen ( Lufthansa, German Wings, Olympic Air )
Frankfurt ( Lufthansa )
Vliegen naar Kalamata:
Amsterdam: Transavia
Dusseldorp: Air Berlin
Londen ( Aegean Air en Easyyet  )

Brussel- Athene ( Ryan air) in de zomer De goedkoopste en het dichtste bij.Beste is om hotel op vliegveld te boeken met parkeerplaats. brengt hotel je naar de vlieghaven. Kosten voor een 4 persoonskamer en de auto twee weken ongeveer € 100,-

Op alle luchthavens kun je een auto huren.
Easyterra.com levert de goedkoopste huurauto's
Soms helpt het even een dag te wachten om betere huur prijs te krijgen voor de auto.
Je kiest heel makkelijk op basis van je vluchtgegevens de tijden van aankomst en vertrek gecombineerd met de klasse waarin u wit huren. Vooraf betalen met creditkaart via het Internet. Bij aankomst op Athene wordt is de afhandeling voor de auto heel eenvoudig. Kosten van een kleine auto per week met alle verzekeringen inclusief is ongeveer€ 110,- in laagseizoen en € 175,- in hoogseizoen.

Of per boot naar Patras

Vanaf Ancona, Venetië en enkel andere Italiaanse steden vetrekken boten naar Patras. Dat is ongeveer 22 uur varen en een mooie ervaring. Auto mee en mooie hutten aan boord. kijk op Anek Lines of Minoan Lines. Vanaf Patras is het ongeveer 2,5 uur rijden naar ons huis.